Volgende week de jaarlijkse hoofdklasse partij in Minnertsga, de prachtige tent die hiervoor wordt gebruikt konden we vandaag ook mooi gebruiken voor de ledenpartij. Er waren 6 partuur in de harde bal klasse en 7 partuur in de zachte bal klasse.

In de zachte bal klasse was de 3e prijs voor Klaas van der Schaar, Ydo Hoekstra en Wietze Schuiling. In de finale partij namen Sybren Bouma, Cor Poelstra en Lusanne Klaver 2x verrassend een voorsprong, respectievelijk 1-0 en 2-1. Daarna namen de winnaars het langzaam over en zo werd er met 5-3 en 6-4 gewonnen door Esther Riemersma, Meino de Vries en Roan Hein Joostema.

De harde bal klasse ontaarde in een ware thriller-finale. Op 5-5 en 6-4 wist Erik Kamstra de bal boven te slaan en de ontlading was groot. Samen met maten Gerrit Jan Visser en Chris Wassenaar kregen ze later de krans omgehangen. Een verdienstelijke tweede prijs was er voor Hidde Poelstra, Gerard Sinnema en Herre de Vries.

Volgende week woensdag dus de hoofdklasse partij en de donderdag hierna de “kinky kaatspartij”. Lid of geen lid, je kunt je opgeven bij: Gerrit Jan Visser, Johny Bergsma of Geert Andringa.
Gepaste kleding toegespitst op “kinky” wordt erg gewaardeerd!

1e prijs harde bal

1e prijs zachte bal

2e prijs zachte bal

3e prijs zachte bal

Kaatskamp jeugd
21 juni 2019
MFA
Kind / Ouder partij
22 juni 2019
Kaatsveld

kvminnertsga Sneon 16.00 is der wer een ledenpartij. Net ferjitte jim op te jaan!!!!!
6hreplyretweetfavorite
kvminnertsga Gezamenlijke ledenpartij VVV Tzummarum, KV Minnertsga en KV Het Noorden. Gisteren werd de gezamenlijke ledenpartij… https://t.co/ro4So4zTbd