Home

Volgende week de jaarlijkse hoofdklasse partij in Minnertsga, de prachtige tent die hiervoor wordt gebruikt konden we vandaag ook mooi gebruiken voor de ledenpartij. Er waren 6 partuur in de harde bal klasse en 7 partuur in de zachte bal klasse.

In de zachte bal klasse was de 3e prijs voor Klaas van der Schaar, Ydo Hoekstra en Wietze Schuiling. In de finale partij namen Sybren Bouma, Cor Poelstra en Lusanne Klaver 2x verrassend een voorsprong, respectievelijk 1-0 en 2-1. Daarna namen de winnaars het langzaam over en zo werd er met 5-3 en 6-4 gewonnen door Esther Riemersma, Meino de Vries en Roan Hein Joostema.

De harde bal klasse ontaarde in een ware thriller-finale. Op 5-5 en 6-4 wist Erik Kamstra de bal boven te slaan en de ontlading was groot. Samen met maten Gerrit Jan Visser en Chris Wassenaar kregen ze later de krans omgehangen. Een verdienstelijke tweede prijs was er voor Hidde Poelstra, Gerard Sinnema en Herre de Vries.

Volgende week woensdag dus de hoofdklasse partij en de donderdag hierna de “kinky kaatspartij”. Lid of geen lid, je kunt je opgeven bij: Gerrit Jan Visser, Johny Bergsma of Geert Andringa.
Gepaste kleding toegespitst op “kinky” wordt erg gewaardeerd!

 

1e prijs harde bal

 

1e prijs zachte bal

 

2e prijs zachte bal

 

3e prijs zachte bal

Agenda

Ledenvergadering
08 mrt 2019
MFA
19.45
Huldiging en vrijwiliigersavond
15 mrt 2019
MFA
20.00

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

kvminnertsga We zijn weer los in de zaal met onze toppers!💪🏼
kvminnertsga Winnaars pearke keatsen🎉
kvminnertsga De winnaars fan de jongenspartij 💪🏻💐🎉
kvminnertsga De winnaars fan justerjún 👍🏻💐🍻

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

postuma