Tijdens de dames en heren hoofdklasse kaatswedstrijd op woensdag 19 juli gaat een verkeerd opgeslagen bal de kaatsers geld kosten.

Sponsor Daalimpex uit Harlingen (onderdeel van de Kloosterboer-Groep), zelf sterk in opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, geeft tijdens iedere partij 100,- voor de winnaar.

Echter bij iedere verkeerd opgeslagen bal gaat er 10,- van het startbedrag af. 6x een foutieve opslag door het winnende team betekend dat er over die partij 40,- wordt uitgekeert.

Het totaal bedrag wat over de gehele dag aan de spelers wordt uitgekeerd, wordt door sponsor Daalimpex ook uitgekeerd aan de stichting STOPhersentumoren.nl

Voor de heren- en dameskaatsers een mooie stimulans voor een strijd met minimale aantal fouten!

testststst

Kloosterboer logo 300dpi

Alp d'Huzes loop
20 apr 2018
MFA de Doarpsfinne
Straatkaatspartij Koningsdag
27 apr 2018
Dorpsplein Minnertsga

kvminnertsga De uitslag van onze alp ‘duzes loop van afgelopen vrijdag. Foto’s zijn te vinden op https://t.co/VTkZqgkV3E 🏃🏽‍♀️🏃🏼‍♂️💨
kvminnertsga Gisteravond was de eerste zomertraining! Bij de jongste groep een grote opkomst😃🌞💪🏼
kvminnertsga Eindstand carwash €1787,24 !!! 💪🏻💪🏻💪🏻 Iedereen bedankt!!
kvminnertsga De laatste auto’s worden nu gewassen. #topdag💪🏻