Tijdens de dames en heren hoofdklasse kaatswedstrijd op woensdag 19 juli gaat een verkeerd opgeslagen bal de kaatsers geld kosten.

Sponsor Daalimpex uit Harlingen (onderdeel van de Kloosterboer-Groep), zelf sterk in opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, geeft tijdens iedere partij 100,- voor de winnaar.

Echter bij iedere verkeerd opgeslagen bal gaat er 10,- van het startbedrag af. 6x een foutieve opslag door het winnende team betekend dat er over die partij 40,- wordt uitgekeert.

Het totaal bedrag wat over de gehele dag aan de spelers wordt uitgekeerd, wordt door sponsor Daalimpex ook uitgekeerd aan de stichting STOPhersentumoren.nl

Voor de heren- en dameskaatsers een mooie stimulans voor een strijd met minimale aantal fouten!

testststst

Kloosterboer logo 300dpi

Ledenpartij alle categorieën ( jeugd om 15.00 uur )
18 aug 2018