Tijdens de dames en heren hoofdklasse kaatswedstrijd op woensdag 19 juli gaat een verkeerd opgeslagen bal de kaatsers wel heel veel geld kosten.

Sponsor Daalimpex uit Harlingen (onderdeel van de Kloosterboer-Groep), zelf sterk in opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, geeft tijdens iedere partij 100,- voor de winnaar.

Loonbedrijf Joostema uit Minnertsga vond dit zo’n goed idee dat die zich graag aansluit bij de actie voor het goede doel. Wat betekend dat iedere partij begint met een startbedrag van 200,- voor de winnaar.

Het is nu zo dat bij iedere verkeerd opgeslagen bal gaat er 20,- van het startbedrag af. 6x een foutieve opslag door het winnende team betekend dat er over die partij 80,- wordt uitgekeert aan de kaatsers

Het totaal bedrag wat over de gehele dag aan de spelers wordt uitgekeerd, wordt door de sponsoren Daalimpex uit Harlingen en Loonbedrijf Joostema uit Minnertsga ook uitgekeert aan de stichting STOPhersentumoren.nl

Voor de heren- en dameskaatsers een mooie stimulans voor een strijd met minimale fouten!Joostema logo 1

Wall Ball ledenpartij