De Minnertsgaaster hoofdklasse en de traditionele matinee partij zijn weer geweest. En wat zijn ze weer geweldig verlopen! Wij als bestuur zijn trots dat zoveel dorpsgenoten elk jaar weer bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. Zonder jullie zou het anders niet realiseerbaar zijn.

Hoofdklasse
De berichten waren code geel,, maar er is geen drup gevallen. Prachtig weer en prachtige partijen. De aankleding rondom het veld zag er weer top uit. Mooi initiatief dit jaar was dat buiten slagen ten koste gingen van het bedrag dan naar het goede doel; stichting STOPhersentumoren.nl zou gaan. Wij zijn zeer tevreden hoe dit is verlopen. Sponsoren bedankt!

Uitslag bij de dames: 1e lse Tuinenga, Wiljo Sijbrandij en Manon Scheepstra, 2e Anne Monfils, Nynke Sijbrandij en Marrit Zeinstra,en de 3e prijs was voor Simona Kootstra, Imke van der Leest en Louise Krol.

Bij de heren een finale met de aan het begin een weergaloze opslaande Gert-Anne, mar het werd nog een super spannende partij met alles aan de hang. Uitslag bij de heren: 1e Enno Kingma, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar, 2e Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Tjisse Steenstra.

Dan worden de eerste opruimacties al gedaan door vrijwilligers en natuurlijk is het dan feest! Met de muziek van Butterfly bleef het nog erg lang onrustig…..

Carnaval

Donderdag werd ’s ochtends alles opgeruimd en de perken gelegd. De traditionele matinee partij stond op het programma. Thema was dit jaar carnaval. Velen waren origineel verkleed en Herre de Vries en Lia Boomsma werden door de jury beloond met een prijs daarvoor.

Tussen de partijen door kon men met betonmolenbûtsen 50 droge worsten winnen. Voorzitter Jacob kon na deze happening Durk Bekius de droge worsten overhandigen!

De wedstrijdleider Sinterklaas had het zwaar met bijhouden van de verschillende lijsten met vele deelnemers, maar uiteindelijk gingen 10 heren en 10 dames naar huis met een prijs. En ook nu bleef het nog lang gezellig in de tent J

Vrijdag

Vrijdag waren er wel een twintig vrijwilligers om alles op te ruimen en voor 13.00 was alles aan de kant. Daarna is de BBQ aangezet door Jorrit en is nog (even ;-) nagezeten.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een fantastische Minnertsgaaster kaatsweek!

Namens het bestuur, iedereen bedankt en op naar volgend jaar!

Bestuur KV Minnertsga

Wall Ball ledenpartij