test

Beginnende trainers starten met een cursus op niveau 2. In deze cursus leer je hoe je verantwoord training kan geven aan met name de jeugdige kaatsers. Je bent misschien wel de eerste trainer waar ze mee te maken krijgen. Jouw rol is om deze enthousiaste kaatsers de basisvaardigheden verder aan te leren en te verbeteren. Om dit te kunnen doen, wordt in de cursus veel aandacht besteed aan de kaatstechnieken van de opslag, uitslag en het tussenspel. Je leert hoe je deze op een positieve, leuke en goede manier over kan brengen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het voorbereiden van een training, het begeleiden bij wedstrijden en activiteiten.

Na het afsluiten van de cursus kaatstrainer 2 en het doen van een zomerstage wordt in het najaar de cursus kaatstrainer 3 tot zelfstandig kaatstrainer gehouden.

De cursussen worden u aangeboden door FB Oranjewoud, wat inhoudt dat er voor de club/ deelnemer geen kosten aan verbonden zijn.

Kaatstrainer 2:

Startdatum 5 februari Franeker
Startdatum 2 april Reduzum
Kaatstrainer 3;
oktober 2018 locatie is nog nader te bepalen.

Meer info en aanmelden kan via secretaris@kvminnertsga.nl

KNKB hoofdklasse heren / dames v.f.
18 juli 2018
Kaatsveld
Ledenpartij senioren
19 juli 2018
Kaatsveld

kvminnertsga Komende woensdag vanaf 15.30 Dames en Heren Hoofdklasse kaatsen in Minnertsga! Donderdag vanaf 16.00 de 'proud to b… https://t.co/OItWDnSbvu
4hreplyretweetfavorite
kvminnertsga Winnaars strjittekeatsen 💪🏻
kvminnertsga Prijswinnaars straatkaatsen jeugd!Toppers👏🏻
kvminnertsga De winnaars van de 1e Anker&Anker partij !!!!!
kvminnertsga We binne los💪🏻💪🏻☀️⛱🍻 #anker&ankerpartij