Home

alp dhuzes.pptx

Ieder jaar beklimmen vele mensen de Alpe d'Huez voor het goede doel. Om onmacht om te zetten in kracht, iets te kunnen doen en geld te inzamelen voor onderzoek naar kanker. De onmacht voelt het bestuur van de kaatsvereniging Minnertsga ook.

Het bestuur van de KV Minnertsga gaat dit jaar deze berg beklimmen. Op 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats. Reden om mee te doen is het feit dat een bestuurslid en een drietal leden getroffen zijn door deze ernstige ziekte.

Alpe d’HuZes is een jaarlijks terugkerend fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding. Bij dit evenement beklimmen renners zo vaak mogelijk de Tour de France-berg de Alpe d’Huez. KV Minnertsga doet met het bestuur mee, met als doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker. Naast de inzameling willen de bestuursleden een daad stellen om de zieke leden te laten voelen dat de vereniging naast hen staat.

‘Wy wolle harren sjen litte dat wy ús belutsen fiele by dy striid’. Met deze overtuiging wil de kaatsvereniging Minnertsga zich inzetten voor mensen die getroffen zijn door de ziekte, haar bestuurslid en de betreffende leden in het bijzonder.

Wilt u het bestuur KVM steunen?

Bij deze vraagt het bestuur om een donatie, zodat het onderzoek naar deze ziekte weer stappen kan zetten om kanker onder controle te krijgen.

Via onderstaande link kunt u doneren.

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=2536

Daarnaast worden er verschillende acties georganiseerd
in het dorp, oa:

Zaterdag 17 maart Carwash: Voor een donatie wordt uw auto
schoon gemaakt op het vernieuwde dorpsplein bij de kerk !

Vrijdag 20 april loop/wandeltocht: Een sportieve actie waarbij
het inschrijfgeld naar KWF gaat.

Agenda

Iedere vrijdagavond Wall ball
27 sept 2019

Sporthal MFA Minnertsga
Iedere vrijdagavond Wall ball
04 okt 2019

Sporthal MFA Minnertsga

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

kvminnertsga 🥒🥒🥒🥒-tijd in de kaatswereld! Een mooi moment om onze sponsoren in het ☀️☀️ te zetten!! Vrijdagavond 1 november en… https://t.co/BBkO2OyqeN
kvminnertsga Winnaars Lytse PC 7 september! Top dei en mooie ôfslúter fan it keatsseizoen💪🏼🌞🥇🥈
kvminnertsga Winnaars koningenpartij 🤴🏻🤴🏻💪🏻

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

postuma