13692852 509569382569962 1321599144 n

Komende woensdag om 15.30 staan traditiegetrouw twee weken voor de PC de heren en dames hoofdklasse weer in Minnertsga op het veld.
Hoe staan ze er voor? Zijn er nog blessures? Het partuur van de Bos staat er erg goed voor, want zij kunnen woensdag hun 7e vrije formatiepartij op rij winnen en volgens “kweapraat 164” is dit nooit eerder voorgekomen!
De temperatuur wordt aangenaam met een graad of 22 en door alle vrijwilligers van de kaatsvereniging wordt er weer gezorgd voor een natje en een droogje.
Ook voor de kinderen is er een springkussen en na de wedstrijden van de heren en dames is er muziek in de feesttent!
Alle ingrediënten om langs te komen. Jullie zijn welkom!

KV Minnertsga

Iedere vrijdagavond Wall ball
22 nov 2019

Sporthal MFA Minnertsga