Inmiddels mogen er weer kaatswedstrijden voor de jeugd georganiseerd worden.
We willen als bestuur heel graag dat er weer gekaatst wordt binnen onze federatie.
We hebben de wedstrijdagenda weer uit de kast gepakt en deze ziet er als volgt uit:

thumbnail
Leden,

Jammerlijk genoeg dit jaar geen hoofdklasse. Hierover hebben we al gecommuniceerd.
Nu is ons gevraagd of wij wat voor de jeugd kaatsers op KNKB niveau konden betekenen. En natuurlijk willen we dat als KV Minnertsga.
Komende

thumbnail

"Als er een vereniging is die op zeer korte termijn een hoofdklasse wedstrijd in Corona tijd kan organiseren met zo’n 1000 bezoekers dan zijn wij dat ”.

Dat is de insteek geweest van de vele vergaderingen in de afgelopen week. Dan is het erg

Zaterdag 4 juli 14.45 de jeugd en 16.00 de senioren mogen we weer “gewoon” ledenkaatsen met catering rond het veld. Natuurlijk met de anderhalve meter regel.

Nieuw is dat er dit jaar een ledenkaats klassement wordt bijgehouden door de

Iedere vrijdagavond Wall ball
27 sept 2019

Sporthal MFA Minnertsga