Home

Komkommertijd voor de kaatswereld, een mooi moment om onze sponsoren in het zonnetje te zetten!

Te beginnen met onze Hoofdsponsor die al meer dan 30 jaar aan onze club verbonden is:

 

Afbeeldingsresultaat voor technisch bureau zonderland

 

Waar wij voor gaan is dat onze klanten zeggen:

“Zonderland is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos. Vanuit hun liefde voor techniek en met hart voor het milieu bieden ze energieslimme woonoplossingen. Comfortabel voor ons als klant en goed voor onze leefomgeving.”

Dat is nogal wat, dat beseffen we terdege. Maar het daagt ons uit om scherp te blijven en vooruit te kijken.

De mogelijkheden die de hedendaagse technieken bieden, daarvan durfden we zelfs niet te dromen bij de oprichting van ons bedrijf in 1979. De broers Huub en Nico begonnen toentertijd met Technisch Buro Zonderland als tweemanzaak. Sinds 2012 is Huub directeur/eigenaar van Zonderland.
We zijn door de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen en hebben ons gespecialiseerd om alle denkbare installaties perfect te realiseren. Van 3 is ons personeelsbestand gegroeid naar circa 25 mensen nu.

De vanzelfsprekendheid van perfectie

Rode draad in onze bedrijfsvoering was, is en blijft het persoonlijk contact met u als klant. Uw wensen staan centraal, u moet tevreden zijn. Wij denken met u mee, wij adviseren u bij uw keuze uit de vaak talrijke mogelijkheden. En u mag er volledig op vertrouwen dat we dat eerlijk en vakkundig doen. Wat natuurlijk ook geldt voor het installatiewerk. Het streven naar perfectie is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Garantie

Ook al streven we naar perfectie, soms laat de apparatuur het afweten of maken wij fouten. Dat laatste is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met ons menszijn. Gelukkig hebt u garantie. Voor installatiewerk en apparatuur hanteren we de wettelijk vastgestelde garantietermijnen. Maar ook hier staat voorop dat we in persoonlijk overleg met u zoeken naar een oplossing die uw vertrouwen in ons versterkt.

Afbeeldingsresultaat voor technisch bureau zonderland

Agenda

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

riedex