Skip to content

Nieuwe website voor KV Minnertsga

KV Minnerrtsga heeft vanaf de start van het kaatsseizoen 2024 een nieuwe website. De vorige website dateerde van 2011. In de digitale wereld is dat behoorlijk bejaard.KV Minnerrtsga heeft vanaf de start van het kaatsseizoen 2024 een nieuwe website. De vorige website dateerde van 2011. In de digitale wereld is dat behoorlijk bejaard.

De nieuwe website is gemaakt door Jacob Stelwagen en Carina Twerda van het bedrijf PERK Media uit Bitgum. Zij zijn ook al sinds 2012 de mensen achter kaatsnieuws.com. De nieuwe website biedt grofweg dezelfde informatie als de oude. Voor beheerders is hij echter gemakkelijker aan te passen.


Bovendien ligt de focus nu meer op algemene informatie en minder op het laatste nieuws. Natuurlijk staat er nieuws op de site, maar onze ervaring is dat de huidige generatie intergebruikers zich daarvoor meer bedient van social media. Ook daar blijft KV Minnertsga uiteraard actief.

Back To Top