Home

182636226 1677275525799336 298624220146796209 n

Hallo kaatsliefhebbers,

Als KV Minnertsga zullen we ook bij de start van dit seizoen net als vorig jaar ons flexibel moeten opstellen.

Zo gaan de KNKB heren 1e en 2e klasse voor ons bekend als de Cees Bonnema partij en de KNKB Welpen meisjes en jongens afdeling niet door. Ook de start van het seizoen tijdens Koningsdag kon helaas niet doorgaan door de Corona beperkingen.

Als bestuur met behulp van onze actieve commissies bekijken we per week wat wel en niet mogelijk is voor jeugd en/of senioren.

Wij proberen iedereen op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen via KV Minnertsga site en op Facebook en in onze KV whatsapp groep. Zit je daar niet in en wil je wel op de hoogte blijven dan kun je dat aangeven bij Gerrit Jan Visser (06-46037421) of een ander bestuurslid. Hierin worden wijzigingen doorgegeven, maar kun je je ook opgeven voor ledenwedstrjiden en wordt je op de hoogte gehouden van Minnertsgaasters die weg zijn te kaatsen!  

Het bestuur heeft wel besloten dat we de Hoofdklasse heren en dames op woensdag 21 juli koste wat kost wil laten doorgaan. Wordt het bijvoorbeeld door strikte Corona regels een soort ledenpartij met alleen onze leden als publiek en geen tent dan doen we dat. Vorig jaar waren we als een van de eerste Hoofdklasse wedstrijd die gehouden mocht worden gebonden aan erg strikte voorwaarden vanuit de Gemeente Waadhoeke. Hier konden we bijna niet aan voldoen zonder een erg groot risico te lopen. Dit jaar gaan we er wel voor in wat voor hoedanigheid dan ook!

Gelukkig is voor onze jeugd de training alweer gestart en staat ook de eerste ledenpartij op de agenda! Wij hopen dat er snel versoepelingen komen zodat we weer “gewoon” onze passie kunnen beoefenen en hopen iedereen in goede gezondheid op de velden te begroeten! 

Bestuur KV Minnertsga

Agenda

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

riedex